Dynasty tietopalvelu Haku RSS Ylivieskan kaupunki

RSS-linkki

Kokousasiat:
https://poytakirjat.ylivieska.fi:443/cgi/DREQUEST.PHP?page=rss/meetingitems&show=30

Kokoukset:
https://poytakirjat.ylivieska.fi:443/cgi/DREQUEST.PHP?page=rss/meetings&show=30

Hyvinvointilautakunta
Esityslista 25.03.2025/Asianro 29

Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

Kulttuurikeskus Akustiikan ravintolapalvelut

 

Hyvinvointilautakunta 25.03.2025     

1922/02.08.00/2024  

 

Valmistelija vs. kulttuurijohtaja Terhi Saarimaa

 

Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikassa ravintolapalvelut tuotetaan omana toimintana. Tällä toimintamallilla on menty pitkälti koko Akustiikan historian ajan. Ravintolapalveluiden kysyntä ja asiakkaiden vaatimustaso ovat nousseet vuosien saatossa ja niihin on vastattu toimintojen ja palveluiden kehittämisellä käytettävissä olevien resurssien puitteissa.

 

Kulttuurikeskus Akustiikan kahvila- ja ravintolapalvelut järjestää kokous- ja koulutuskahvitukset sekä lounaat ja tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin, sekä konserttien väliaikatarjoilut. Kulttuuripalveluiden vakituinen henkilökunta hoitaa kahvila- ja ravintolapalveluiden työtehtävät muun työn ohessa, sekä lisätyövoimaa käyttäen, koska tarjoilua sisältäviä tapahtumia on ajoittain runsaasti sekä asiakasmäärät ovat suuria.

 

Kahvila- ja ravintolapalveluiden laadun takaamiseksi kulttuuripalveluiden suunnitelmana on lähteä kilpailuttamaan Akustiikan kahvila- ja ravintolapalvelut ulkoiselle toimijalle. Muutoksen avulla voitaisiin varmistaa jatkossakin kyky vastata asiakkaiden toiveisiin ja ravintola-alan kehittymiseen. Ulkoistaminen olisi kustannustehokasta kulttuuripalveluiden kokonaiskuvassa, sillä ravintolapalveluista vapautuvaa henkilöstöresurssia pystyttäisiin suuntaamaan kulttuuripalveluiden ydintehtävien hoitamiseen, joka puolestaan mahdollistaisi kulttuuritoiminnan ja -palveluiden kehittämisen.

 

Kulttuurikeskus Akustiikan kahvila- ja ravintolapalveluiden kilpailutuksen toimenpidekuvaus:

 

  1. Valmistellaan tarjouspyyntö, jossa määritellään palveluntarjoajalle asetettavat tarkemmat ehdot ja laatukriteerit.
  2. Toteutetaan kilpailutusprosessi.
  3. Valitaan sopivin palveluntarjoaja, jonka kanssa tehdään tarjouspyynnön mukainen sopimus (2 v+ toistaiseksi voimassa oleva).

 

Toimenpiteiden tavoite aikataulun mukaisesti kilpailutusprosessi toteutettaisiin kevään 2025 ja ravintolapalveluiden ulkoistettu toiminta alkaisi elokuussa 2025.

 

Esittelijä hyvinvointijohtaja Joose Kemppainen

 

Päätösehdotus Hyvinvointilautakunta päättää;
1. Hyväksyä ravintolapalveluiden kilpailutuksen aloittamisen oheismateriaalina toimitetun tarjouspyynnön mukaisesti.
2. Valtuuttaa hyvinvointijohtajan tekemään tarvittavat tekniset muutokset tarjouspyyntöön.

 

Päätös  

 

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa